Váš nákupný košík je prázdny


Lana Gatto nové farby skladom 17.11.2020

kašmír, angora a merino

Najviac nových farieb nám pribudlo v klbkách Lana Gatto Nuovo Irlandia. Nádherná merino vlna, ktorú si zamilujete. Vzhľad pleteniny pripomína vzhľad klasickej vlny, pričom si zachováva svoju jemnosť, ktorá je charakteristická práve pre merino vlnu.

5 nových farieb - Lana Gatto Class je obľúbená, luxusná zmes jemných vlákien merina a angory. Vlna z angory je získaná z králika, a ich charakteristickou vlastnosťou je neuveriteľná mäkkosť, ľahkosť a hrejivosť. Merino vlna je taktiež super jemná a neškrabavá, vhodná aj pre citlivú pokožku.

5 nových farieb - Lana Gatto Feeling je čisto prírodná vlna v zložení najkvalitnejších vlákien: merino 70%, hodváb 20% a kašmír 10%. Predstavuje kombináciu elegancie a praktickosti v jednom. Spojenie tak kvalitných prírodných vlákien ju predurčuje nielen na pletenie pre náročných, ale je výbornou voľbou pre alergikov, či pre bábätká. Upletiete z nej šály, pončá, svetre, šaty, čiapky.

želáme príjemný nákup

Vaše e-vlny


Newsletter

Získajte prehľad o novinkách a akciách

Cookies nám umožňujú poskytovať lepšie služby. Používaním stránky vyjadrujete súhlas s anonymným používaním a uchovávaním cookies. Viac informácii

Súhlasím